Toggle Nav

Gratis verzending

Een handdoek bedrukken met naam of logo

Vind je een handdoek borduren een beetje te gewoon of oubollig en heb je liever een stoerdere handdoek dan is een handdoek bedrukken wat voor jou. Voor het bedrukken van een handdoek hanteren we 2 technieken. De eerste is printen d.m.v. zeefdrukken. Hiervoor gebruiken we een speciale inkt die als het ware de kleur uit de handdoek onttrekt. Hierdoor zal de print nooit vervagen en wordt deze uiteindelijk na het wassen net zo zacht als de rest van de badstof. In het begin voelt de print wat hard aan en is een beetje craquelé maar dat komt door het hitteproces wat nodig is om de tekst te fixeren. Na het wassen op minimaal 40 graden komt dit goed. Het leuke van een print is dat deze lekker groot op de handdoek of het strandlaken kan, tot wel 110 cm. Het nadeel is dat alles in 1 kleur komt in tegenstelling tot borduren waar je zelf 1 of meerdere kleuren garen kunt kiezen. Wanneer je dus een tekstlogo of een logo hebt zonder details is dit een stoere originele manier van personaliseren.

Badstof of velours strandlakens bedrukken

De strandlakens die we gebruiken voor alle strandlakens met naam zijn 100x200 cm. en gemaakt van een mooie dikke badstof (500 gr/m2) en 100% katoen. Dit badstof strandlaken is in vele kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er velours strandlakens van 100x200 cm. en zelfs een XL velours strandlaken van 100x220 cm. De print op een velours strandlaken ziet er "strakker" uit omdat deze geen badstof lus heeft. Deze uitvoering is daarom beter geschikt voor wat gedetailleerdere prints zoals een bedrijfslogo. Daarnaast worden de hamamdoeken steeds vaker gebruikt. Logisch want deze nemen weinig plaats in beslag en drogen snel. Ideaal voor op reis, maar ook als cadeau voor een geboorte, huwelijk of verjaardag, superleuk om te geven.

Badlakens bedrukken

De tweede techniek is een techniek waarbij de letters geperst worden. Het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt is verkrijgbaar in verschillende kleuren evenals de handdoeken. Hierdoor kun je leuke combinaties maken, zoals bijvoorbeeld kobaltblauw met neon-oranje. De handdoeken zijn verkrijgbaar als badlaken (70x140 cm) en als sporthanddoek (30x140 cm.).  Ook zakelijk is het mogelijk om deze handdoeken te voorzien van een logo of leuke slogan van het bedrijf. Genoeg keus en beide trendy en originele cadeau’s ;).

       Badstof strandlaken bedrukken     Velours strandlaken bedrukken