Toggle Nav

Gratis verzending

Handdoeken met naam en/of logo

Een geborduurde handdoek is niet alleen leuk om te geven maar zeker ook om te krijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan een cadeau voor een verjaardag, feestdag, huwelijk of geboorte. Je zult zeker scoren met zo'n persoonlijk geschenk. Je kunt deze vanaf 1 stuk bestellen en rekenen op een snelle levering (1-2 werkdagen). Indien je een grotere oplage wenst horen wij het graag. Wij adviseren je graag en maken met alle plezier een offerte. Maak je handdoek persoonlijk met een sjieke en unieke borduring. Met keuze uit verschillende lettertypes, borduurkleuren en/of stoffen. Bij de keuze van de ondergaren wordt rekening gehouden of het matcht met de kleur bovengaren.

Handdoeken borduren

Bij een handdoek met borduring heb je ruime keuze uit de kleur handdoek en de kleur garen voor de borduring. Standaard is er een keuze uit 5 lettertypen. Het is een volle en dicht gestikte borduurwijze waardoor de tekst en/of logo er duidelijk op gestikt staat en ‘eruit’ zal springen door het dikke relief dat je ziet en voelt. De naam of tekst wordt geborduurd op 20-30 cm naar verhouding van het aantal letters. Deze techniek gebruiken we ook voor onze badstof strandlakens, Velours strandlakens, Badlakens, Baby badcapes, Hamamdoeken, Heren sauna handdoeken, Dames sauna handdoeken en Velours badjassen met sjaalkraag. Heb je een eigen lettertype of bedrijfslogo? Geen probleem...stuur ons een mail en wij regelen dit.

Gepersonaliseerde handdoeken

Naast een traditionele borduring heeft het label S&LT andere originele borduurtechnieken bedacht zoals een Kinderstrandlaken met Patch waarbij de naam op een handdoek gestikt wordt met een vrolijke stof naar keuze. Het Badlaken met dierenprint lijkt op de stiktechniek van de Patch maar je hebt dan qua stof keuze uit dierenpatronen en er wordt gewerkt met een wit diagonaal stiksel en neonkleur garen. Hier hebben we ook strandlakens van. Het Fancy strandlaken van 100 bij 200 cm heeft extra grote stoffen letters in de lengte gestikt met gevarieerde dessins. Voor een stoere afwerking is het Strandlaken Jeans super hip, hier wordt de naam gestikt met echte spijkerbroeken.

Strandlaken met borduring    Strandlaken Fancy    Badlaken met dierenprint    Strandlaken Jeans