Toggle Nav

Gratis verzending

 1. Washand met krokodillenprint

  Vanaf € 2,50
  Waardering:
  100%
 2. Luxe witte handdoeken Bohemian

  Vanaf € 3,50

  Waardering:
  0%

Handdoeken van goede kwaliteit

Handdoeken zijn er in vele maten en soorten. De één houdt van een uni handdoek terwijl een ander juist van geprinte handdoeken houdt. Daarnaast zijn er tegenwoordig vele soorten kwaliteiten. Zoals een ribbelstructuur of een bolletjesstructuur. Natuurlijk de bekende badstof en soms, vooral bij strandlakens is daarvan 1 kant geschoren, de zogenaamde velours. Helemaal "upcoming" is de hydrofiel katoen welke een zeer goed absorberend vermogen heeft. Deze katoen wordt gebruikt bij de hamamdoeken en vaak bij kikoys. Zoals je ziet er zijn vele benamingen voor een handdoek en dan hebben we het nog niet eens over de maat.

Handdoeken van topmerken

Bij Strandlakens & Handdoeken.nl vinden we het belangrijk dat je nieuwe handdoek van goede kwaliteit is. Bekijk daarom hieronder onze topmerken handdoeken:

Handdoeken in verschillende maten

De handdoek meet meestal 50x100 cm. of 60x110 cm. en de grotere maat 70x140 cm. noemt men dan een badlaken of douchelaken. Maar er zijn ook kleine handdoekjes, de zogenaamde gastendoekjes. Extra kleine handdoekjes (gastendoekjes) zijn bedoeld voor gasten voor eenmalig gebruik, bijvoorbeeld op een toilet in een huis of de wat betere restaurants. Er is dan een stapel gastendoekjes beschikbaar. Ieder doekje wordt na eenmalig gebruik in een speciale mand of bak gedeponeerd. Het gebruik van een droog en schoon gastendoekje is uiteraard veel hygiënischer dan het herhaald gebruik door verschillende mensen van een steeds natter wordende handdoek.

Populaire maten: 30x50 cm40x60 cm50x100 cm | 60x110 cm70x140 cm | 70x150 cm

Badhanddoeken voor thuis of onderweg

Handdoeken moeten vooral zacht en comfortabel zijn en veel water opnemen. Niets is zo fijn om na het douchen of handen wassen, je huid droog te maken met een fijne zachte stof. Naast de praktische kant geven handdoeken ook een stukje aankleding aan uw badkamer of toilet. Zo kun je de ruimte stijlvol aankleden met een bijpassende kleur handdoek of gastendoekjes. Of juist een killere witte ruimte opfleuren met gekleurde handdoeken.

Naast het gebruik van badhanddoeken thuis worden ze vaak ook meegenomen naar de sportschool, zwembad, sauna of naar het strand. Er zijn zelfs comfortabele surfponcho’s te koop van badstof voor na het surfen of zwemmen.

In de webwinkel van Strandlakens & Handdoeken vind je de meest uitlopende producten op een rij! Kijk rustig rond en bij vragen: aarzel niet contact op te nemen. Wij helpen je graag!