Toggle Nav

Gratis verzending

 1. Handdoeken Oilily Silver Lining

  Vanaf € 7,95

  Waardering:
  0%
 2. Handdoeken Oilily Moon Rock

  Vanaf € 7,95

  Waardering:
  0%
 3. Handdoeken Oilily Limestone

  Vanaf € 7,95

  Waardering:
  0%

Merk van oer-Nederlandse bodem

Oilily is in 1963 gestart in Nederland met een kinderkledinglijn. Vanaf 1980 ging men verder met een dameslijn, tassen, brillen en zelfs kinderwagens. Ze staan bekend om hun drukke kleurencollages en gedetailleerde details. Dit laatste zie je ook sterk terug in de inmiddels ontworpen handdoekenlijn van Oilily.

Subtiel en toch veel detail

De Oilily handdoeken die wij verkopen lijken opvallend rustig door de neutrale kleurenkeuze. Echter als je heel goed kijkt zie je de vele geometrische patronen afgesloten met een afgewerkte border. Behalve in de handdoeken (50x100cm) hebben ze hetzelfde design tevens verwerkt in de gastendoeken (30x50 cm) wat als set weer goed matched. Ze zijn van 100% zachte katoen en nemen goed vocht op. Hoge kwaliteit met een handig lusje waar je de handdoek aan kan ophangen.

Oilily online kopen

Indien je op ‘Handdoeken’ zoekt in de roze balk kun je linksonder voor Oilily of een ander merk kiezen. Vervolgens kies je het gewenste model door op de afbeelding of roze ‘deze wil ik’ balk te klikken. Bij vragen kun je altijd telefonisch, via e-mail en/of via chat ons bereiken. Wij helpen je graag. De verzending is gratis en je kunt het kosteloos laten inpakken als cadeau en naar iemand anders verzenden.