Toggle Nav

Gratis verzending

 1. Washand Walra Remade - set van 2

  Vanaf € 3,95
  Waardering:
  0%
 2. Sale Walra gastendoekjes - set van 2

  Walra gastendoekjes - set van 2

  Aanbiedingsprijs € 5,56 Normale prijs € 6,95
  Waardering:
  0%
 3. Gastendoek Walra Remade - set van 2

  Vanaf € 6,95
  Waardering:
  0%
 4. Hamam gastendoekjes - set van 2

  Vanaf € 7,95
  Waardering:
  0%
 5. Handdoek Walra Remade 60x110

  Vanaf € 8,95
  Waardering:
  0%
 6. Sale Witte badhanddoeken Walra

  Witte badhanddoeken Walra

  Aanbiedingsprijs € 10,36 Normale prijs € 12,95
  Waardering:
  0%
 7. Badhanddoek Walra Remade 70x140

  Vanaf € 12,95
  Waardering:
  0%
 8. Walra hamamhanddoek met badstof

  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  0%

Walra, van bij je thuis tot online.

Walra bestaat sinds 1873 en staat voor hoogwaardige kwaliteit. Vroeger kwamen de adviseuses van Walra bij je thuis met een koffer vol badtextiel om met jou een hele uitzet uit te zoeken  voor je kinderen die gingen trouwen. Vandaag de dag kun je eenvoudig hun collectie online bestellen.

Walra staat voor bereikbare luxe. De kwaliteit, materiaal en kleurenkeuze die voor hun producten gebruikt worden zijn tijdloos en rustig en daardoor een geschikte aanvulling op ieder interieur.

Genieten van zachtheid.

Kenmerkend voor Walra is ‘zachtheid’. Doordat het katoen vooraf gekamd is voelen de zogenaamde Soft Cotton handdoeken nog zachter aan. Door de 3x ringspin (techniek waarbij de voorgaren eerst uitgerekt worden voor een gewenste dikte of garennummer) heeft de handdoek minder kans om op lange termijn te gaan pluizen. Voor extra uitstraling hebben al onze Walra producten een leuk katoenen label met quotes als ‘Just for you, Something special, enjoy your moment en Love the softness. 

Extra uniek door personalisatie.

Walra producten maak je nog specialer door ze te laten personaliseren en dat kan bij ons. Kies een mooie kleur handdoek, kleur borduring, lettertype en je tekst, bijvoorbeeld je naam, initialen of datum. Dit kan je met een paar drukken op de knop eenvoudig online bij ons op de site regelen en wij zorgen dat het binnen 1-2 werkdagen op het juist aangegeven adres wordt gestuurd, wel of niet gratis ingepakt. Wat je wenst, geef je aan. Niet gepersonaliseerde producten ontvang je zelfs binnen een werkdag mits voor 22.00 de bestelling online aan ons is doorgegeven.