Toggle Nav

Gratis verzending

Sauna Handdoek online kopen

Welke handdoek neem je mee naar de sauna? Wat heb je precies nodig? In de sauna zijn goede sauna handdoeken een must. Het is belangrijk dat je handdoek goed aanvoelt en dat hij goed vocht opneemt. Een sauna handdoek is gemaakt van 100% katoen waardoor ze makkelijk vocht opnemen en snel weer droog zijn. Het is natuurlijk niet fijn om daar rond te lopen met een kletsnatte handdoek. Het is wel persoonlijk wat je fijn vind om mee te nemen. De één heeft liever een dunne doek terwijl de ander toch graag een lekker dik badlaken meeneemt. Een combinatie is dé tip voor een relaxte dag.

Groot badlaken

In de sauna is het verplicht dat je badhanddoek groot genoeg is om volledig op plaats te kunnen nemen, dit in verband met de hygiëne. Minimaal 180 cm. lang maar nog liever 200 cm. Daarnaast is het handig om een opvallende kleur of dessin mee te nemen naar de sauna zodat je je eigen handdoek makkelijk herkent. Wil je graag een lekkere dikke badhanddoek dan is het S&LT Strandlaken XXL perfect. Deze is 500 gr/m2 en verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren.

Hamamdoeken

Heb je liever niet zo’n zware handdoek mee dan zijn de Hamamdoeken ideaal. Dit zijn dunne katoenen doeken die perfect vocht op nemen. Daarnaast zijn ze makkelijk op te vouwen tot een klein pakketje waardoor ze weinig plaats in beslag nemen. Onze best verkochte zijn de traditionele Ottomania hamamdoeken. Deze hebben een fijn streepdessin met handgeknoopte franjes en zijn verkrijgbaar in 50x100, 100x170, 100x210 cm. Deze doeken worden gebruikt om op te zitten en om je mee af te drogen. Tegenwoordig heeft bijna elk merk hamamdoeken met trendy kleuren & hippe dessins in zijn collectie. De kikoys (hamamdoeken met badstof) zijn een goede middenweg tussen een dikke en dunne handdoek.

Sauna Handdoek met klittenband

Helemaal handig zijn de saunahanddoeken met elastiek en klittenband. Deze spawrap is er voor dames en heren en verkrijgbaar in badstof of wafelstof in meerdere kleuren. Door het elastiek past hij velen en met behulp van de klittenband zakt hij niet af. Ideaal tijdens de verschillende saunagangen en behandelingen. En een extra handdoek om je tussentijds te kunnen afdrogen. Veel saunaliefhebbers hebben zelfs twee handdoeken voor tussendoor bij zich.

Sauna Handdoek met naam

Heb jij het weleens mee gemaakt? Je komt uit de sauna en je badjas of handdoek is weg? Dat is echt balen. De oplossing is een sauna handdoek laten borduren met je naam of een speciale datum. Of een hamamdoek met print zodat je makkelijk je handdoek terug vindt en het “meenemen” in ieder geval wat moeilijker maakt. Geniet van je relaxte dag!

Sauna Handdoeken  Saunahanddoek met klittenband . Sauna Handdoek heren  Sauna Handdoek met elastiek