Toggle Nav

Gratis verzending

Strandlakens met naam

Een handdoek met naam of logo in verschillende afmetingen, kleuren en kwaliteiten. Van handdoek tot XXL strandlaken voorzien van een naam of logo dmv bedrukken of borduren. Een strandlaken met naam is een origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, geboorte, relatiegeschenk of huwelijk. Omdat wij veel vraag kregen naar gepersonaliseerde handdoeken zijn wij in 2008 ons eigen label S&LT (Sandra & Leen Towels) begonnen. Het label S&LT is gespecialiseerd in het personaliseren van strandlakens en handdoeken op een hippe, trendy manier. In deze collectie vind je trendy handdoeken met naam. Niet alleen de traditionele geborduurde handdoeken maar ook originele handdoeken zoals het strandlaken Fancy, Jeans, het kinderstrandlaken Patch en de Hoody met naam.

Strandlaken borduren

Een strandlaken met borduring heeft een sjieke uitstraling en kan in allerlei hippe kleuren en lettertype’s. Zo krijg je prachtige combinaties tussen de kleur van de handdoek en de kleur van het borduurgaren. Met behulp van de verschillende lettertypes geef je het badlaken een sjieke, strakke of gezellige uitstraling. Heb je zelf een lettertype kan je dat aan ons doorgeven. De naam komt op ongeveer 30 cm. en door het gebruik van polyster garens blijft de kleur mooi en kan je het strandlaken gewoon wassen op een normaal programma. De borduring komt onderaan de handdoek zodat je geen last hebt met afdrogen.

Strandlaken printen

Wil je liever een wat stoerdere handdoek dan is een strandlaken met print echt wat voor jou. Door de speciale inkt die hiervoor gebruikt wordt zal de print nooit vervagen en na het wassen net zo zacht worden als de rest van de badstof. Je hebt keuze uit een volledig badstof strandlaken, een hamamdoek of een velours strandlaken. De print op een velours strandlaken ziet er "strakker" uit omdat deze geen badstof lus heeft. Deze uitvoering is daarom zeer geschikt voor wat gedetailleerdere prints zoals een bedrijfslogo. Het leuke van een print is dat deze lekker groot op de handdoek kan, tot wel 110 cm.

Strandlaken met logo

Handdoeken worden veel gebruikt als relatiegeschenk en dan is het vanzelfsprekend erg leuk om deze te voorzien van de slogan of het logo van je bedrijf. Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Bel gerust, wij helpen graag!  Voor gepersonaliseerde handdoeken is het natuurlijk ook leuk om in plaats van een naam bijvoorbeeld een datum te kiezen. Met een huwelijk, geboorte of jubileum scoor je daar zeker mee. Tegenwoordig zijn de hamamdoeken erg populair omdat ze weinig plaats in beslag nemen en snel drogen. Vooral de 2-persoons hamamdoek is erg gewild.Wij leveren al vanaf 1 stuk maar ook grotere oplages zijn geen enkel probleem. Wij leveren gratis op elk gewenst adres in Nederland & België. Een strandlaken met naam is een origineel cadeau in de privésfeer maar ook zakelijk is het geven van een handdoek met naam of logo gegarandeerd een succes! Mocht je vragen hebben horen we het graag. Door onze jarenlange expertise kunnen wij je goed adviseren ;).