Toggle Nav

Gratis verzending

 1. Strandhanddoek Lovely Leo

  € 34,95
  Waardering:
  0%
 2. Strandhanddoek Victorine

  € 34,95
  Waardering:
  0%
 3. Strandhanddoek Lion

  € 34,95
  Waardering:
  0%
 4. Strandhanddoek Tiger Rose

  € 34,95
  Waardering:
  0%
 5. Strandhanddoek Boho

  € 34,95
  Waardering:
  0%

Lichtgewicht strandlaken online kopen

De lichtgewicht strandlakens zijn perfect als je geen zin hebt om een zwaar dik strandlaken mee te zeulen in je strandtas. Deze dunne katoenen doeken hebben perfecte droogeigenschappen. Zo’n lichtgewicht strandlaken vouw je makkelijk op tot een klein pakketje en past met gemak in je tas. Deze doeken worden ook vaak gebruikt om mee te nemen naar de sauna, hiervoor zijn de verschillende maten hamamdoeken ideaal.

Strandlaken voor op reis

Heb je plannen om te gaan backpacken? Dan is het natuurlijk heel belangrijk dat je een strandlaken mee neemt die weinig ruimte in beslag neemt. Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een dunne katoenen doek zoals een hamamdoek, hydrofieldoek of een hippe roundie. Deze doeken zijn super vochtabsorberend en drogen snel weer op. Ideaal... even een duik neemt en weer door! Een goed alternatief zijn de badstof hamamdoeken, iets meer handdoek dan zo'n dunne doek ;).

Persoonlijke strandlakens

Hoe leuk is het om strandlaken met je eigen naam te hebben? Of om bijvoorbeeld een XXL hamamdoek met naam cadeau te geven aan je vriend of vriendin die voor langere tijd naar het buitenland vertrekt. Of wat dacht je van een gepersonaliseerde luxe saunadoek? Perfect om te herkennen en minder kans op diefstal tijdens je wellness dagje.