Toggle Nav

Gratis verzending

 1. Strandhanddoek Victorine

  € 34,95
  Waardering:
  0%
 2. Strandhanddoek Tiger Rose

  € 34,95
  Waardering:
  0%
 3. Strandhanddoek Boho

  € 34,95
  Waardering:
  0%

Succesvolle designs

2012 is het jaar dat Aqua-licious start met het uitbrengen van herbuikbare flesjes met eigen design. Deze designs worden zo goed ontvangen dat ze vervolgens ook voor andere producten gebruikt worden zoals op deze prachtige lichtgewicht strandhanddoeken.

Stijlvolle strandlakens

Door hun talrijke kleuren en gedetailleerde patronen met dierenfiguren, afgewerkt met elegante franjes springen de handdoeken eruit.  Het materiaal is dun dat je het klein en compact overal kan meenemen. Niet alleen naar het strand maar ook als decoratie geven ze je bank of tafel net even dat beetje meer. Wil je even niet in je bikini rondlopen, sla de doek om als een sarong en loop in geheel in stijl rond. De afmeting is 90x180 cm lang en ze zijn gemaakt van een combinatie van microvezel en fleece.

Aqua-licious online

Wij hebben voor meerdere designs gekozen in ons assortiment zodat er voldoende keuze en variatie is om één of meerdere van deze prachtige strandlakens bij ons online te bestellen. Natuurlijk ook geweldig als geschenk op afstand. Als extra service pakken wij het dan graag voor je in indien je dat aangeeft. Veel plezier en bij voorbaat bedankt voor je mooie aankoop!