Toggle Nav

Gratis verzending

Coronavirus

LET OP: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor! Wij doen er alles aan je pakket (eventueel rechtstreeks va de leverancier of met een andere pakketdienst) z.s.m. bij je thuis te bezorgen.

Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus komen er meer vragen over de bezorging van onze pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. We bezorgen de pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van hun medewerkers en onze klanten en partners staan daarbij voorop. Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. De medewerker van PostNL vraagt de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld. 

Vanaf vandaag 17-03-2020 worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Mocht je nog vragen hebben zijn wij bereikbaar per telefoon 02510- 756045 of via mail info@strandlakensenhanddoeken.nl 

 

Wie is strandlakensenhanddoeken.nl?

strandlakensenhanddoeken.nl  is een zeer klant- en gebruikersvriendelijke webshop voor nieuwe strandlakens, handdoeken, badlakens, gastendoekjes en washanden en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder het nummer 55833381 en is gevestigd op Biesland 13 in Beverwijk.

Gepersonaliseerd badlaken, badlaken met naam, hippe douchelakens, handdoeken, kinderhanddoek, handdoeken voor heren, handdoek als cadeau, handdoeken van grote merken, kwalitatief en scherp geprijsd!

 strandlakensenhanddoeken.nl klantvriendelijk en scherpe prijzen!

Wat zijn de verzendkosten?

Wij bezorgen GRATIS (va € 20,-) je pakket op elk gewenst adres in Nederland en België.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Je bestelling wordt geleverd door post.nl. Zodra je pakket bij ons wordt opgehaald ontvang je automatisch een mail met daarin een track & trace code. Je kunt dan zelf eenvoudig je pakket volgen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt betalen door de op de website aangeboden betaalmogelijkheden. De mogelijkheden zijn: Ideal of Mister cash (voor België), via een overboeking, Achteraf betalen of met Paypal, Visa, Mastercard en American Express.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is aangekomen?

Je ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van je bestelling, deze komt soms in je spam of ongewenste mail terecht. Mocht dit niet het geval zijn stuur dan een email naar info@strandlakensenhanddoeken.nl.

Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer je een bestelling vóór 22:00 uur plaatst wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden worden en heb je, in de regel, je bestelling de volgende werkdag in huis. Gepersonaliseerde artikelen hebben een leververtijd van 1-2 werkdagen.

Is het mogelijk om mijn bestelde artikel op te halen?

strandlakensenhanddoeken.nl heeft zich gespecialiseerd als webwinkel maar in sommige gevallen kunt u het artikel op afspraak op komen halen.

Kan ik mijn bestelde artikel retourneren ?

Je mag je bestelde artikel altijd retourneren, ongewassen en in de originele verpakking. Uitzondering is de gepersonaliseerde artikelen, deze kunnen niet geruild of geretourneerd worden, tenzij er aan onze kant een fout is gemaakt. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Je kan een mail sturen naar info@strandlakensenhanddoeken.nl en dan ontvang je van ons een bevestiging.

Wij storten, na ontvangst en controle van het artikel, het aankoopbedrag in de regel binnen 24 uur aan je terug.

 Let op! de producten moeten, indien mogelijk, in de originele verpakking verpakt zijn.

Ik heb een vraag?

Je kunt altijd contact met ons opnemen per mail info@strandlakensenhanddoeken.nl of telefoon 0251-756045

 Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@strandlakensenhanddoeken.nl

Ik heb een klacht over een artikel.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@strandlakensenhanddoeken.nl.

 Wij zullen je klacht zorgvuldig in behandeling nemen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij verstrekken geen gegevens aan derden.