Toggle Nav

Gratis verzending

Coronavirus

LET OP: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor! Wij doen er alles aan je pakket (eventueel rechtstreeks va de leverancier of met een andere pakketdienst) z.s.m. bij je thuis te bezorgen.

Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus komen er meer vragen over de bezorging van onze pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. We bezorgen de pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van hun medewerkers en onze klanten en partners staan daarbij voorop. Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. De medewerker van PostL vraagt de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld. 

De pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Mocht je nog vragen hebben zijn wij bereikbaar per telefoon 02510- 756045 of via mail info@strandlaken.nl 

Bestellingen

Bestellingen op werkdagen vóór 18:00 uur geplaatst en betaald worden nog dezelfde dag verstuurd. Onze pakketten worden dagelijks opgehaald en gratis (va € 20,-) bij je thuis bezorgd door post.nl Verzending met post.nl. Op het moment dat het pakket aankomt in het depot ontvang je per mail een track&trace code zodat je je bestelling kunt volgen.Voor strandlakens & handdoeken met naam en andere gepersonaliseerde handdoeken is de levertijd ongeveer 2 werkdagen. Mocht je een bestelling snel nodig hebben laat het ons weten! Wij zullen dan je bestelling met spoed behandelen. Voor vragen kun je een mail sturen naar info@strandlakensenhanddoeken.nl of bellen met onze klantenservice 0251-756045.

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 18:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 18:00 uur Woensdag
Woensdag voor 18:00 uur Donderdag
Donderdag voor 18:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 18:00 uur Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Niet goed, geld terug garantie!

Is een product beschadigd of voldoet deze niet aan je verwachting dan kun je deze gewoon terug sturen. Wanneer wij de producten in goede orde hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag direct aan je terug gestort.

Retouren

Ben je niet tevreden over je product laat het ons weten! Je kunt een mail sturen naar info@strandlakensenhanddoeken.nl of bellen met onze klantenservice 0251-756045.  De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

Strandlakens & Handdoeken

Biesland 13

1948 RJ Beverwijk

 

Let op! Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden! m.u.v. door ons gemaakte fouten.