Toggle Nav

Gratis verzending

De ene badkamer is druk, de ander is rustig, weer een ander is een combinatie van de twee. Lichte, donkere, kleuren, mooie patronen, klassiek noem maar op. Zo ook onze handdoekencollectie, we hebben voor ieder wat wils.

Basic handdoeken

Basic handdoeken hebben een afmeting van 50x100 cm, van badstof en in egale kleuren. Perfect voor als je op zoek bent naar een scherp geprijsde handdoek van goede kwaliteit. Washandjes, gastendoekjes, badlakens en Basic handdoekensets verkrijgbaar in vele verschillende, frisse kleuren. Ze komen mooi tot uiting in een lichte of donkere egale badkamer, maar ook in een hele drukke omgeving, kortom ze zijn praktisch voor elke badkamer geschikt.

Trendy handdoeken

Zin in iets opvallends, gezelligs of druk? Daarvoor kunnen we je onder andere de handdoekenserie van het merk Done adviseren met hun stippen, strepen, zigzag en dierenprinten. Ideaal in een egaal gekleurde en rustige badkamer. Dit label heeft ook badmatten in hetzelfde patroon wat je badkamer helemaal afmaakt.

Merk handdoeken

Op zoek naar een handdoek die je badkamer meer een serene, klassieke uitstraling geeft, dan kunnen we het merk Vandyck adviseren. Dit Nederlandse merk heeft een duurzame, kwalitatieve badserie met luxe afgewerkte borders van een wat zwaardere en zachte kwaliteit badstof vergeleken met onze basic serie. Meestal met een subtiel patroontje of egaal en zachte kleuren met een gemiddelde afmeting van 60 x 100cm. Het merk Walra is iets voordeliger met mooie kwalteiten en afgewerkt met plat geweven banden. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en formaten. 

Handdoeken met een naam of logo

Wat de handdoeken uniek maakt is als je ze laat personaliseren. Denk aan bijvoorbeeld een naam of datum, in elegante letters of cijfers geborduurd op je handdoek of een mooi logo. In principe is elke handdoek uit ons assortiment te borduren in een lettertype en kleur naar je eigen smaak. Wil je eens wat anders dan een klassieke borduring kijk dan eens naar het label S&LT in de categorie handdoeken met naam. Mocht je vragen hebben horen we het graag en zullen we je adviseren en helpen bij de juiste keuze. Naar Nederland & België is de verzending gratis.

Basis handdoekenWalra handdoekenVT Wonen handdoekenVandyck badserieDone handdoeken