• Lorem ipsum

S&LT Specials - trendy badstof strandlakens & meer

  • Geplaatst op
  • Door SvO
S&LT Specials - trendy badstof strandlakens & meer

Yeah! In 2023 is het eindelijk gelukt om voor ons eigen merk een speciale lijn te starten. S&LT originals (Sandra & Leen towels en het zout van de zee) is ons eigen merk sinds 2014 en staat voor kwaliteit, trendy kleuren en katoen. Daarnaast wilden we graag nog hippe dessins maken, de specials…  We zijn begonnen met de panter, na veel gepuzzel met de kleuren en de juiste “vlekken” kregen we begin maart de eerste exemplaren binnen. Dat was fantastisch want een week later gingen we op reis naar Kaapstad. Hoe leuk om daar de fotoshoot te doen met deze nieuwe producten? Om ook nog wat eigen kleding mee te kunnen nemen de producten in vacuümzakken in de koffer ;).

Dus daar gingen we in de auto met onze producten op zoek naar modellen. Dit is zeker gelukt maar ondertussen kwamen we langs zulke mooie plekken en uitzichten dat we toch ook zelf maar op de foto gingen haha. Op het eerste strand zag ik meteen een perfect stel. Ze vonden het spannend maar hadden er uiteindelijk veel plezier in. Als bedankje hebben we deze mooie Afrikanen blij kunnen maken met onze surfponcho's.  

   

En nu maart 2024 presenteren we wederom met trots het camouflage dessin. Nou ik kan je zeggen dat dit wel even een zwaardere bevalling was…Alle collega’s hebben wat ze hadden aan kledingstukken in deze print meegenomen naar de zaak en dan kom je erachter dat er echt ontzettend veel verschillen “camo” dessins zijn. Welke kleur groen gaan we gebruiken? En wat worden de andere kleuren, gaan we voor zwart of liever een wat vriendelijker bruin? Wat is mogelijk qua dessin? Helaas heeft zo’n weefgetouw ook zijn beperkingen en kan je niet meer dan een x aantal kleuren op een rij. Kortom voor dit dessin hadden we echt meer tijd nodig om tot een goed resultaat te komen.

  

Beide dessin worden nu leuk gecombineerd, niet alleen met elkaar maar ook met de badstof strandlakens, bijvoorbeeld bruin en olijfgroen doen het goed. Van zowel de specials (panter en camo) als de originals (20 kleuren) is er een surfponcho voor volwassenen en kinderen, saunakilt voor dames en heren, strandlaken 100x200 cm. en een strandtas.